PočetnaObrazac za jednostrani raskid ugovora

Ovim putem gore navedenom trgovcu izjavljujem da jednostrano raskidam Ugovor o kupoprodaji usluge na daljinu, te navodim potrebne podatke:

Napomene:

Potrošač prema Zakonu o zaštiti potrošača ima pravo jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Potrošač je svaka fizička osoba koja sklapa pravni posao ili djeluje na tržištu izvan svoje trgovačke, poslovne, obrtničke ili profesionalne djelatnosti.

Da bi ostvario svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, potrošač je dužan prije isteka roka od 14 dana od dana sklapanja ugovora obavijestiti Prodavatelja ( i Domaćina u slučaju raskida ugovora o usluzi najma prostora ) o svojoj odluci da raskine ugovor.

Ako je na zahtjev potrošača izvršavanje usluge započelo tijekom roka za jednostrani raskid Ugovora, potrošač je dužan platiti Prodavatelju iznos koji je razmjeran onom što je isporučeno do trenutka kada je obavijestio Prodavatelja ( i Domaćina ) o jednostranom raskidu Ugovora.

Povrat novca izvršit ćemo najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu obavijest o jednostranom raskidu ugovora.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu.

Nakon primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, potvrdu primitka obrasca elektroničkom poštom na adresu navedenu na ovom obrascu.

  U slučaju nezadovoljstva, svoje prigovore možete ponijeti na knjigazalbe@buksa.hr .

  Sharing j.d.o.o. za promidžbu i trgovinu

  Sjedište: Svetonedeljska 48, 10431 Sveta Nedelja

  Trgovački sud u Zagrebu, posl. br. Tt-22/37981-8, MBS: 081460499; OIB: 46773958451, tel: +385(0)916153620, e-pošta: buksa@buksa.hr, direktorica Daliborka Dragašević

  Temeljni kapital 10,00 kn, uplaćen u cijelosti.

  Poslovni račun: Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb, IBAN: HR8323400091111200083

  Back to Bello home

  Copyright 2022. Sharing j.d.o.o. Sva prava pridržana.

  Prijava

  Registriraj se

  Vaši osobni podaci koristit će se kao podrška Vašem iskustvu s ovom web stranicom, u svrhu upravljanja pristupom Vašem korisničkom računu i za ostale svrhe opisane u našim pravilima privatnosti.

  Već imate korisnički račun?

  Izgubljena zaporka

  Molimo unesite Vaše korisničko ime ili e-mail adresu. Primit ćete link za ponovno postavljanje zaporke putem e-maila.