PočetnaPaketi oglašavanja

Ovdje možeš provjeriti što je uključeno u koji paket i pretplatiti se na onaj koji ti najviše odgovara!

https://i0.wp.com/buksa.hr/wp-content/uploads/2024/04/Osnovni-paket-2.png?fit=1080%2C1920&ssl=1

Zašto osnovni paket

Ukoliko ti se ne žuri da iznajmiš svoj prostor, i vjeruješ da će tražilice i filteri odraditi svoje, ovo je paket za tebe.

Na oglasu će biti prikazani tvoji kontakt brojevi telefona i geolokacija prostora. Dobit ćeš pristup svom korisničkom sučelju gdje možeš učitati oglas za svoj prostor, mijenjati cijene i opis, dodavati ili uklanjati fotografije.

Ukoliko si kupio više paketa oglašavanje, sve ćeš ih vidjeti na jednom mjestu, a u dijelu sučelja koji se odnosi na pretplate možeš pratiti status naplate za svaki od oglasa, kako bi mogao planirati svoje troškove.

Dobra vijest je da pretplatu možeš otkazati u bilo kojem trenutku – kad iznajmiš prostor, odlučiš da ga više nećeš oglašavati preko Bukse ili iz bilo kojeg drugog razloga putem ovog obrasca ili putem e-maila na podrska@buksa.hr

https://i0.wp.com/buksa.hr/wp-content/uploads/2024/04/Najbolji-izbor-2-1.png?fit=1080%2C1920&ssl=1

Zašto Najbolji izbor

Ovaj paket omiljen je među Domaćinima koji oglašavaju svoj prostor jer je cjenovno dostupan, a nudi i mogućnost komunikacije putem e-maila za one koji preferiraju pisani oblik komunikacije i prvog kontakta.

To može biti bonus i za tebe jer smanjuje broj informativnih telefonskih poziva, a povećava broj stvarno zainteresiranih najmoprimaca.

Paket uključuje sve pogodnosti iz osnovnog paketa, ali će tvoj oglas biti prikazan i u rubrici Izdvojeni oglasi kategorije, što svakako povećava vidljivost oglasa kad korisnici pretražuju oglase prema kategoriji prostora.

Također u sklopu ovog paketa možeš objaviti i eventualne video materijale vezane uz oglašeni prostor.

Pretplatu možeš otkazati u bilo kojem trenutku – kad iznajmiš prostor, odlučiš da ga više nećeš oglašavati preko Bukse ili iz bilo kojeg drugog razloga putem ovog obrasca ili putem e-maila na podrska@buksa.hr

https://i0.wp.com/buksa.hr/wp-content/uploads/2024/03/Premium-paket.png?fit=1080%2C1920&ssl=1

Zašto Premium paket

Ako želiš najbolju vidljivost oglasa i promociju svog prostora na društvenim mrežama platforme Buksa.hr, ovo je paket za tebe. Uz ovaj paket su šanse da ćeš iznajmiti svoju buksu najveće, jer će se tvoj oglas prikazivati u rubrici Izdvojeni oglasi na početnoj stranici platforme te u Izdvojenim oglasima kategorije, a jednom u tri mjeseca promovirat ćemo ga i na društvenim mrežama Bukse.

Uz sve što je dostupno u osnovnom paketu i paketu Najbolji izbor, u Premium paket uključena je objava logotipa, adrese web stranice oglašivača, kao i profila društvenih mreža.

I ovdje jedna pretplata vrijedi za jedan učitani oglas, a ako iznajmiš prostor ili iz bilo kojeg razloga ne želiš više oglašavati na Buksi, pretplatu možeš besplatno otkazati putem ovog obrasca ili putem e-maila na podrska@buksa.hr.

Ako imaš veći broj prostora koje bi volio oglasiti preko platforme Buksa.hr, kontaktiraj nas na prodaja@buksa.hr.

U slučaju nezadovoljstva, svoje prigovore možete ponijeti na knjigazalbe@buksa.hr .

Sharing j.d.o.o. za promidžbu i trgovinu

Sjedište: Svetonedeljska 48, 10431 Sveta Nedelja

Trgovački sud u Zagrebu, posl. br. Tt-22/37981-8, MBS: 081460499; OIB: 46773958451, tel: +385(0)916153620, e-pošta: buksa@buksa.hr, direktorica Daliborka Dragašević

Temeljni kapital 10,00 kn, uplaćen u cijelosti.

Poslovni račun: Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb, IBAN: HR8323400091111200083

Back to Bello home

Copyright 2022. Sharing j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Prijava

Registriraj se

Vaši osobni podaci koristit će se kao podrška Vašem iskustvu s ovom web stranicom, u svrhu upravljanja pristupom Vašem korisničkom računu i za ostale svrhe opisane u našim pravilima privatnosti.

Već imate korisnički račun?

Izgubljena zaporka

Molimo unesite Vaše korisničko ime ili e-mail adresu. Primit ćete link za ponovno postavljanje zaporke putem e-maila.