PočetnaŠto je BuksaSigurnost korisnika

Brineš za sigurnost svog prostora, pohranjene robe i vozila?

Opusti se - postoji niz mjera i pogodnosti koje smo pripremili kako bi sigurno buksao ili iznajmljivao svoju buksu.
Ako si Domaćin ( najmodavac )
Desno pročitaj što sve činimo kako bismo zaštitili tvoju rezervaciju i osigurali da sve teče glatko i bezbrižno
https://buksa.hr/wp-content/uploads/2022/01/Osiguranje-prostora-scaled.jpg

Mi brinemo o naplati

Naplata je elektronska i automatizirana, a ti nemaš ništa s tim. Divno, zar ne? Tvoje je samo da paziš na pohranjenu robu, a svaki mjesec na određeni datum najamnina sjeda na tvoj žiro račun.

Sigurnosni polog

Za sve rezervacije tražimo uplatu sigurnosnog pologa. Iznos sigurnosnog pologa određuješ ti kod unosa oglasa na platformu. Sigurnosni polog čuvamo na našem računu za slučaj da ti mjesečna najamnina ne bude plaćena u roku, ako najmoprimac po isteku ne ukloni robu iz tvog prostora, i/ili ne vrati ključeve.

Osiguranje

Kako bismo platformu učinili maksimalno sigurnom i za najmodavce i za najmoprimce, pripremili smo niz mjera za sigurnost platforme koje jednim imenom zovemo Buksino jamstvo sigurnosti. Najvažnija među njima je svakako sigurnost prostora Domaćina i imovine naših Gostiju, o čemu više možeš pročitati ovdje. Naš partner Adriatic osiguranje d.d. ti omogućuje da osiguraš svaki prostor, čak i ako se radi o vrtnoj kućici, kontejneru, čak i u slučaju da već imaš važeću policu osiguranja svoje imovine koja ne pokriva dio prostora koji želiš iznajmiti. Policu sklapaš direktno s osiguravateljem – za pogodnosti za naše Domaćine kontaktiraj Adriatic osiguranje d.d. klikom na niži gumb.

Provjera identiteta Domaćina

Od naših Domaćina tražimo da nakon što potvrde rezervaciju prostora, a prije sklapanja ugovora o pohrani potvrde svoj identitet učitavanjem osobne iskaznice u sustav koji služi za isplatu najamnine. Jednom kad je Domaćin provjeren, ispod svakog njegovog oglasa u recenzijama će se pojaviti oznaka ”Provjereni Domaćin”. Na taj način Vas štitimo od lažnih iznajmljivača.

Osiguranje

Tvoja imovina je osigurana dok je pohranjena u prostoru Domaćina do određenog iznosa štete. Polica je sastavljena isključivo u ovu svrhu od strane našeg partnera Adriatic osiguranje d.d. Postoje određena izuzeća, stoga svakako preporučujemo da prije ulaska u dogovor o pohrani provjeriš je li vrsta imovine koju pohranjuješ pokrivena policom osiguranja. Navedeno možeš provjeriti na slijedećem linku: Jamstvo sigurnosti

Kad je riječ o pohrani vozila, napominjemo da gore navedena polica ne pokriva osiguranje vozila koje je pohranjeno ili parkirano kod Domaćina, obzirom da vozilo ima svoje vlastito osiguranje od automobilske odgovornosti. Međutim, ukoliko nemaš kasko osiguranje, a planiraš parkirati vozilo na otvorenom i nenatkrivenom parkirnom mjestu Domaćina, naš partner nudi mogućnost ugovaranja mini kasko osiguranja na razdoblje trajanja pohrane po vrlo povoljnoj cijeni. Za ugovaranje mini kasko osiguranja kontaktiraj Adriatic osiguranje.

Za više informacija pročitaj dio naših Uvjeta korištenja koji se odnosi na Jamstvo sigurnosti.

Podrška kod ugovaranja

Kako bi maksimalno zaštitio svoju robu i rezervaciju, svakako s Domaćinom prije useljenja potpiši Ugovor o pohrani, te ga u roku od 7 dana pošalji nama na adresu rezervacije@buksa.hr. Mi ćemo ti nakon uplate sigurnosnog pologa poslati predložak ugovora s detaljnim uputama za ispunjavanje, te obrazac na kojem ćeš pojedinačno upisati predmete veće vrijednosti. 

Ako si Gost ( najmoprimac )
Lijevo provjeri zašto ne moraš brinuti o sigurnosti svoje robe ili vozila
https://buksa.hr/wp-content/uploads/2022/01/Osiguranje-auto-1-scaled.jpg

Ako se sad osjećaš dovoljno sigurno

Počni ''sherati'' prostor i pridruži se zajednici zadovoljnih korisnika. U svakom si slučaju u plusu - bilo da zarađuješ na neiskorištenom prostoru, ili oslobađaš svoj životni prostor suvišnih stvari.

Ako imaš buksu za iznajmiti

Ako trebaš buksu za ured, stvari ili vozilo

Ako imaš još pitanja

Covid-19 i Buksa

...tj. kako sigurno buksati u vrijeme pandemije?
Dogovori virtualan pregled prostora
Zamoli svog Domaćina ili Gosta da iskoriste Facetime ili Skype poziv kako bi te mogli provesti kroz prostor bez osobnog sastanka.
Potraži pomoć oko prijevoza
Možemo ti pomoći oko organizacije preuzimanja, odvoza i dostave tvojih stvari tako da ne moraš napustiti svoj dom ili koristiti javni prijevoz.
Drži razmak
Ako moraš posjetiti prostor, zaštiti se noseći masku i držeći se na udaljenosti od 2m od svih koji nisu iz tvog kućanstva.
Fleksibilnost rezervacije
Uvijek možeš pomaknuti datum početka rezervacije ako moraš neočekivano promijeniti svoje planove.
Dodatno čišćenje
Vodi računa o čistoći i dezinfekciji svojih stvari i prostora prije i nakon početka rezervacije.

Politika otkaza i povrata sredstava

Kako nam je savršeno jasno da bi pandemija mogla dovesti do neočekivanih promjena vaših planova, ažurirali smo našu Politiku otkazivanja kako bismo ti pružili veću fleksibilnost. Sada možeš otkazati potvrđenu rezervaciju izvan uobičajenog razdoblja hlađenja ako je otkazivanje uzrokovano mjerama vezanim uz COVID-19 ili samom infekcijom. Možda ćeš nam jedino trebati dati mali dokaz kako bismo potvrdili uzrok otkazivanja.

Ako moraš otkazati rezervaciju zbog COVID-19 infekcije ili povezanih mjera, pošalji nam poruku e-mailom.
Back to Bello home

Copyright 2022. Sharing j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Sharing j.d.o.o. za promidžbu i trgovinu

Sjedište: Svetonedeljska 48, 10431 Sveta Nedelja

Trgovački sud u Zagrebu, posl. br. Tt-22/37981-8, MBS: 081460499; OIB: 46773958451, tel: +385(0)916153620, e-pošta: buksa@buksa.hr, direktorica Daliborka Dragašević

Temeljni kapital 10,00 kn, uplaćen u cijelosti.

Poslovni račun: Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb, IBAN: HR8323400091111200083

Prijava

Registriraj se

Vaši osobni podaci koristit će se kao podrška Vašem iskustvu s ovom web stranicom, u svrhu upravljanja pristupom Vašem korisničkom računu i za ostale svrhe opisane u našim pravilima privatnosti.

Već imate korisnički račun?

Izgubljena zaporka

Molimo unesite Vaše korisničko ime ili e-mail adresu. Primit ćete link za ponovno postavljanje zaporke putem e-maila.