Pronađi u svojoj blizini slobodnu sobu za pohranu ili ured!

Želiš negdje pohraniti svoje stvari, a da se tvoj vlastiti prostor ne napuni plastičnim vrećicama i kartonskim kutijama? Razmisli o najmu slobodne sobe kod Domaćina u tvojoj blizini. Znamo da zvuči inovativno, a sve novo i nepoznato u svima nama izaziva otpor. No daj ovoj ideji šansu i nećeš se razočarati. Imaj na umu da će Domaćin tvoje stvari sigurno čuvati kao svoje, jer mu ipak one predstavljaju izvor prihoda i u interesu mu je da tako i ostane.

Slobodne sobe također su idealne za prilagodbu u uredski prostor, pogotovo ako imaju poseban ulaz. Pretraži naše oglase i možda pronađeš sobu koja ti odgovara!

Imaš slobodnu sobu za iznajmiti?

https://buksa.hr/wp-content/uploads/2021/01/Slobodna-soba-2-scaled.jpg

Pretraži naše oglase

Kako unajmiti slobodnu sobu?

Pretraži naše oglase
Pretraži jedinice za iznajmljivanje u svojoj blizini koristeći tražilicu. Otkrij različite mogućnosti i usporedi cijene.
Raspitaj se i rezerviraj
Koristeći naš kontakt obrazac pitaj ukoliko te još nešto o određenom prostoru zanima. Kad si siguran da si pronašao prostor koji želiš, sve što trebaš učiniti jest rezervirati ga na način da uplatiš sigurnosni polog.
Počni pohranjivati!
Nakon rezervacije primit ćeš kontakt podatke Domaćina, dogovoriti detalje, sklopiti ugovor, a mi ćemo se pobrinuti za administraciju i sigurnost.

Detaljan postupak rezervacije i ugovaranja preko Bukse možeš pronaći u Uvjetima poslovanja, Politici privatnosti i Politici otkazivanja i povrata, koji je svakako potrebno pročitati prije ugovaranja, kako bi sve bilo jasno i transparentno – baš onako kako mi to volimo.

Back to Bello home

Copyright 2022. Sharing j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Sharing j.d.o.o. za promidžbu i trgovinu

Sjedište: Svetonedeljska 48, 10431 Sveta Nedelja

Trgovački sud u Zagrebu, posl. br. Tt-22/37981-8, MBS: 081460499; OIB: 46773958451, tel: +385(0)916153620, e-pošta: buksa@buksa.hr, direktorica Daliborka Dragašević

Temeljni kapital 10,00 kn, uplaćen u cijelosti.

Poslovni račun: Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb, IBAN: HR8323400091111200083

Prijava

Registriraj se

Vaši osobni podaci koristit će se kao podrška Vašem iskustvu s ovom web stranicom, u svrhu upravljanja pristupom Vašem korisničkom računu i za ostale svrhe opisane u našim pravilima privatnosti.

Već imate korisnički račun?

Izgubljena zaporka

Molimo unesite Vaše korisničko ime ili e-mail adresu. Primit ćete link za ponovno postavljanje zaporke putem e-maila.