Unajmi sporednu zgradu!

Bilo da tražiš cijelu sporednu zgradu ili samo slobodan prostor u vrtnoj kućici, mi ćemo ti pomoći pronaći savršeno rješenje za odlaganje. Sporedne zgrade i vrtne kućice idealno su rješenje za sezonski alat koji Vam u jednom dijelu godine nije potreban, za bicikle i sportsku opremu, a zašto ne i za sve ostalo.

Iznajmljivanje vrtne zgrade/kućice jeftinije je i jednostavnije nego kupiti ili izgraditi vlastitu, pogotovo ako živiš na manjem imanju ili u gradu.

Imaš sporednu zgradu ili vrtnu kućicu za iznajmiti?

https://buksa.hr/wp-content/uploads/2021/01/Sporedna-zgrada-3.jpg

Pretraži naše oglase

Kako unajmiti sporednu zgradu?

Pretraži naše oglase
Pretraži jedinice za iznajmljivanje u svojoj blizini koristeći tražilicu. Otkrij različite mogućnosti i usporedi cijene.
Poveži se i rezerviraj
Poveži se s provjerenim Domaćinima i pitaj što te zanima. Kad si siguran da si pronašao prostor koji želiš, sve što trebaš učiniti jest rezervirati ga na način da uplatiš sigurnosni polog.
Počni pohranjivati!
Nakon rezervacije primit ćeš kontakt podatke Domaćina, dogovoriti detalje, sklopiti ugovor, a mi ćemo se pobrinuti za administraciju i sigurnost.

Detaljan postupak rezervacije i ugovaranja preko Bukse možeš pronaći u Uvjetima poslovanja, Politici privatnosti i Politici otkazivanja i povrata, koji je svakako potrebno pročitati prije ugovaranja, kako bi sve bilo jasno i transparentno – baš onako kako mi to volimo.

Back to Bello home

Copyright 2022. Sharing j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Sharing j.d.o.o. za promidžbu i trgovinu

Sjedište: Svetonedeljska 48, 10431 Sveta Nedelja

Trgovački sud u Zagrebu, posl. br. Tt-22/37981-8, MBS: 081460499; OIB: 46773958451, tel: +385(0)916153620, e-pošta: buksa@buksa.hr, direktorica Daliborka Dragašević

Temeljni kapital 10,00 kn, uplaćen u cijelosti.

Poslovni račun: Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb, IBAN: HR8323400091111200083

Prijava

Registriraj se

Vaši osobni podaci koristit će se kao podrška Vašem iskustvu s ovom web stranicom, u svrhu upravljanja pristupom Vašem korisničkom računu i za ostale svrhe opisane u našim pravilima privatnosti.

Već imate korisnički račun?

Izgubljena zaporka

Molimo unesite Vaše korisničko ime ili e-mail adresu. Primit ćete link za ponovno postavljanje zaporke putem e-maila.