Pronađi parkirno mjesto u blizini!

Imaš vozilo, ali muku mučiš s parkingom svaki dan? Iako imaš povlaštenu kartu, ponekad ne uspiješ pronaći mjesto, ili ga nađeš daleko od stana?

Znaš li da ima ljudi u tvojoj blizini koji imaju mjesta za parkiranje, a nemaju auto? Ne bi li bilo super kad bi svaki dan znao gdje ti je auto parkiran, i kad bi te tvoje mjesto uvijek čekalo?
Pronađi parking preko Bukse! Jeftinije i stalno, samo tvoje mjesto....

Imaš neiskorišten prostor za parking? Oglasi ga i zaradi!

https://i0.wp.com/buksa.hr/wp-content/uploads/2020/11/Parkirno-mjesto_2.jpg?fit=2449%2C1632&ssl=1

Izdvojeni oglasi

Kako unajmiti parkirno mjesto?

Pretraži naše oglase
Bilo da tražiš dugoročni ili kratkoročni parking, pretraži parkirna mjesta u svojoj blizini, otkrij različite mogućnosti i usporedi cijene. Imaš opciju oglase koji ti se sviđaju dodati u Favorite kako bi ih kasnije lakše našao/la.
Raspitaj se i rezerviraj
Pitaj Domaćina što te zanima direktno ili preko našeg kontakt obrasca ukoliko u oglasu nisu dostupne sve potrebne informacije. Kad si siguran da si pronašao prostor koji želiš, jednostavno ga rezerviraj na način da uplatiš rezervacijski polog.
Nakon rezervacije dogovori s Domaćinom detalje useljenja, sklopi ugovor, a mi ćemo se pobrinuti za administraciju. Ako te brine sigurnost tvog limenog ljubimca, i za to imamo rješenje. Pronađi ga klikom na ikonu pokraj ovog teksta.

Detaljan postupak rezervacije i ugovaranja preko Bukse možeš pronaći u Uvjetima korištenja, koje je svakako potrebno pročitati prije ugovaranja, kako bi sve bilo jasno i transparentno – baš onako kako mi to volimo.

U slučaju nezadovoljstva, svoje prigovore možete ponijeti na knjigazalbe@buksa.hr .

Sharing j.d.o.o. za promidžbu i trgovinu

Sjedište: Svetonedeljska 48, 10431 Sveta Nedelja

Trgovački sud u Zagrebu, posl. br. Tt-22/37981-8, MBS: 081460499; OIB: 46773958451, tel: +385(0)916153620, e-pošta: buksa@buksa.hr, direktorica Daliborka Dragašević

Temeljni kapital 10,00 kn, uplaćen u cijelosti.

Poslovni račun: Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb, IBAN: HR8323400091111200083

Back to Bello home

Copyright 2022. Sharing j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Prijava

Registriraj se

Vaši osobni podaci koristit će se kao podrška Vašem iskustvu s ovom web stranicom, u svrhu upravljanja pristupom Vašem korisničkom računu i za ostale svrhe opisane u našim pravilima privatnosti.

Već imate korisnički račun?

Izgubljena zaporka

Molimo unesite Vaše korisničko ime ili e-mail adresu. Primit ćete link za ponovno postavljanje zaporke putem e-maila.