Pronađi parkirno mjesto u blizini!

Imaš vozilo, ali muku mučiš s parkingom svaki dan? Iako imaš povlaštenu kartu, ponekad ne uspiješ pronaći mjesto, ili ga nađeš daleko od stana?

Znaš li da ima ljudi u tvojoj blizini koji imaju mjesta za parkiranje, a nemaju auto? Ne bi li bilo super kad bi svaki dan znao gdje ti je auto parkiran, i kad bi te tvoje mjesto uvijek čekalo?
Pronađi parking preko Bukse! Jeftinije i stalno, samo tvoje mjesto....

Imaš neiskorišten prostor za parking? Oglasi ga i zaradi!

https://buksa.hr/wp-content/uploads/2020/11/Parkirno-mjesto_2.jpg

Pretraži naše oglase

Kako unajmiti parkirno mjesto?

Pretraži naše oglase
Bilo da tražiš dugoročni ili kratkoročni parking, pretraži parkirna mjesta u svojoj blizini, otkrij različite mogućnosti i usporedi cijene.
Raspitaj se i rezerviraj
Preko našeg kontakt obrasca pitaj što te zanima ukoliko u oglasu nisu dostupne sve potrebne informacije. Kad si siguran da si pronašao prostor koji želiš, jednostavno ga rezerviraj na način da uplatiš sigurnosni polog.
Nakon rezervacije primit ćeš kontakt podatke Domaćina, dogovoriti detalje, sklopiti ugovor, a mi ćemo se pobrinuti za administraciju. Ako te brine sigurnost tvog limenog ljubimca, i za to imamo rješenje. Pronađi ga klikom na ikonu pokraj ovog teksta.

Detaljan postupak rezervacije i ugovaranja preko Bukse možeš pronaći u Uvjetima poslovanja, Politici privatnosti i Politici otkazivanja i povrata, koje je svakako potrebno pročitati prije ugovaranja, kako bi sve bilo jasno i transparentno – baš onako kako mi to volimo.

Back to Bello home

Copyright 2022. Sharing j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Sharing j.d.o.o. za promidžbu i trgovinu

Sjedište: Svetonedeljska 48, 10431 Sveta Nedelja

Trgovački sud u Zagrebu, posl. br. Tt-22/37981-8, MBS: 081460499; OIB: 46773958451, tel: +385(0)916153620, e-pošta: buksa@buksa.hr, direktorica Daliborka Dragašević

Temeljni kapital 10,00 kn, uplaćen u cijelosti.

Poslovni račun: Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb, IBAN: HR8323400091111200083

Prijava

Registriraj se

Vaši osobni podaci koristit će se kao podrška Vašem iskustvu s ovom web stranicom, u svrhu upravljanja pristupom Vašem korisničkom računu i za ostale svrhe opisane u našim pravilima privatnosti.

Već imate korisnički račun?

Izgubljena zaporka

Molimo unesite Vaše korisničko ime ili e-mail adresu. Primit ćete link za ponovno postavljanje zaporke putem e-maila.